неділю, 1 грудня 2013 р.

ВЕЛЬМИШАНОВНІ СТАРШОКЛАСНИКИ!!!

Сьогодні ми розпочинаємо восьме засідання нашого з Вами
он-лайн-клубу "НОМО РОLITIKA".
 В черговий раз тему для обговорення пропонує ваша ровесниця, учениця 11-М класу Килимиста Ілона.  Тематика нинішнього диспуту є надто актуальною для сучасного суспільно-політичного життя України.
Запрошую вас долучитися до обговорення на тему:
"Як на вашу думку розвивається молодіжна політика в Україні і чи впливає українська молодь на сучасне політичне життя?"
Що думає наша сьогоднішня молодь - мудра, виважена, креативна юнь нашої держави?

16 коментарів:

  1. На мою думку, молодь відіграє саму важливу роль в державі. По-перше, в Україні молоді набагато більше ніж людей дорослого і похилого віку, тому що в нашій країні рівень життя дуже низький і приріст не набагато більший але це всеодно нічого не міняє. В Україні держава намагається створити заклади для духовного, фізичного і розумового розвитку молоді. Якщо молоді щось буде потрібно від держави то вона цього досягне чого б їй воно не коштувало. Отже, молодіжна політика дуже впливає на політичне життя України.

    ВідповістиВидалити
  2. Молодь в Україні турбують багато різних проблем: можливість отримати освіту, роботу, дозвілля,створювати родину,брати активну участь у суспільно-політичному житті країни.Голові молодіжні проблеми з роками стають дедальш загострені.А причина цього є самий перший фактор це вживання алкоголю молоддю, адже в ЄС Україна займає перше місце по вживанню спиртних напоїв.В зв'язку з відсутністю можливості українська молодь поступово втрачає репутацію найбільш освіченої, найбільш читаючою, найбільш спортивної країни.Також ідеологією молодих людей може стати мета побудувати рівних можливостей ,у якій головною цінністю є людина та забезпечення її прав.Цим самим сучасна молодь повинна брати й на себе відповідальність за стан справ в країні ,це має відображатись в обізнаності молоді, що до політичного,економічного,соціального розвитку країни.

    ВідповістиВидалити
  3. Частина молоді ще в раньому віці переймається проблемами політичного життя своєї країни. Приймає активну участь в політичній боротьбі партій. Важливим є надання молоді вищої освіти для подальшої участі в політичній боротьбі. Українська молодь активно приймає участь в обрані свого політичного лідера. Обираючи харизматичного лідера, партії очікують на підтримку молоді. Адже молодь активна і рішуча, яка завжди буде агітувати за партії. У міжвиборчий період інтерес до молоді зменшується, але під час виборів партійна еліта звертається до молоді і прагне їх активізувати. У молоді ї свій особистий зразок яким маї бути сучасний політичний лідер: молодий, активний, сильний, справедливий, освічений. У молоді існує потреба отримати свого політичного представника в політичній сфері.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Повністю згодна, що на сьогодні одна з перших важливих потреб є наявність нашого представника в політичній сфері - сучасного, молодого політичного лідера.

      Видалити
  4. На даний час ми маємо можливість спостерігати події на Євромайданах нашої країни. Слід зазначити, що переважна кількість присутніх там – це молодь…
    Також можна згадати події 2004 року – на майдані теж в основному молоде покоління.
    Це означає, що у нас - молоді є дуже велике бажання змінити наше життя на краще. Але нажаль не завжди ці ідеї підтримують старші, зокрема наші батьки, які більш обтяжені такими суттєвими проблемами, як забезпечення сім’ї, наявність роботи, заробітку. Вони вважають, що молодість – це завжди максималізм , та не завжди – мудрість. Їх звісно можна зрозуміти, але якщо і ми будемо дотримуватись цієї думки, то хто ж почне діяти!? На кого надіятись!?
    На мою думку саме зараз настав той час, коли ми повинні перестати «сидіти склавши руки», а об’єднатись, підтримати одне одного і надати шанс нашій країні, нам і наступним поколінням на щасливе життя.

    ВідповістиВидалити
  5. щось я не бачив молодих чиновників серед депутатів верховної ради.
    молодь відіграє дуже важливу роль в політичному житті і соціальному вцілому, але весь парадокс полягає в тому, що немає реальної можливості займатись політикою. молоді люди не можуть влаштуватись на роботу після завершення навчання у ВНЗ то що вже говорити про політику.
    з однієї сторони, молодий розум і сила були б в пригоді, оскільки не все можуть "пенсіонери-депутати". але от з іншого боку, молодий розум і сила НІЩО перед досвідом, який в політиці не тільки обов'язковий, а політика без нього не може існувати.
    тож я вважаю, молодь в політиці це все добре, але потрібно досвід, якого ми не можемо отримати.

    ВідповістиВидалити
  6. Ми живемо в демократичній державі і як кожна людина молодь має право висловлювати свою думку. Молодь це право повністю використувує, це видно по подіях які зараз відбуваються на майдані. Молодіжна політика розвивається в Європейському напрямі демократичних цінностей.

    ВідповістиВидалити
  7. звичайно, наша молодь впливає на сучасне політичне життя.
    взяти навіть наприклад теперішні події в Україні.
    чи не молодь першою "взялась за вила", аби виборити краще майбутнє для себе і для своїх нащадків?
    свідома молодь, обізнана та вольова по-суті і є надією для нашої держави.

    ВідповістиВидалити
  8. Почну з того, що в більшості політичних чи то заворушеннях, референдумах, мітингах тощо найактивнішою є молодь, а саме : студенти, молоді випускники, іноді учні. Саме молодь є рушійною силою, адже вони молоді, сміливі, з гарячими серцями, свіжими поглядами спроможні змінити ситуацію в країні. Нагадаю вам бій під Крутами, де в боях брали участь молоді гімназисти або ж навіть сучасний Євромайдан, де з мас найбільше виділяються студенти. Тому я вважаю, що до голосу молоді слід прислухатися!

    ВідповістиВидалити
  9. Чи розвивається молодіжна політика в Україні? Авжеж ні! Як вона може розвиватися, коли на містах молодих та перспективних сидять старі та ненажерливі? Будуть проходити роки, а все буде залишатись одним й тим самим, аж поки не з.явиться свіжа кров!!!
    Ну а з чим я повністю згідна, то це безперечно, що молодь має вплив на сучасне політичне життя! Вже неодноразово було сказано про події, які зараз переживає Україна. Справді, найбільшу частину активістів складає молодь!
    Думаю, що більш старші люди звикли жити в звичних умовах, не зазіхати на щось більше, невідоме. А молодь безперечно буде прагнути до кращого.
    Тому я вважаю, що в першу чергу потрібно враховувати думку молодих людей!

    ВідповістиВидалити
  10. Молодіжна політика в Україні. На мою думку поняття про молодіжну політику зовсім не стосується нашої держави - України. Наймолодшим депутатам в нашій державі я думаю не менше ніж 40 років, хоч це і не старці, але не такі ужей молоді. Молоді немає як пробитися у цій величезні черзі до влади. Єдиним способом до самовираження та виявом молодіжної політи і є страйки які заполонили всю країну станом на сьогоднішній день. І звісно ж найактивнішими учасниками є студенти та молоді люди. Нам не байдуже доля нашої країни, держави, тому про це вже неможна мовчати!!! Прислухайтесь до молодих, треба враховувати бажання всіх, бо наче якби під одним дахом живемо і треба шукати компроміси та давати дорогу молодим для розвитку та самовираження.

    ВідповістиВидалити
  11. На мою думку, молодіжна політика в Україні розвивається та наша молодь частково впливає на сучасне політичне життя. Так як в нашій країні триває запеклий двобій влади і народу, то ми можемо спостерігати чітку та тверду позицію молоді. Вийшовши на майдан, ми бачимо молодь, яка бореться за покращення їхнього ж життя, у соціальних мережах проходять різноманітні опитування, саме в яких ми спостерігаємо як наший народ відноситься до того чи іншого становища в країні. А ще,я вважаю, що прийшов час нашим політикам прислухатись до думки молоді, до того,що хоче народ, а не власне вони самі.

    ВідповістиВидалити
  12. В даний час наша країна не розвивається. Молодь прагне кращого життя для себе та майбутнього покоління ,але вона нікому не потрібна.
    На майданах майже всих міст України молодь влаштовувала страйки за те ,щоб Україна вступила в ЄС- це було спочатку…потім , коли президент України не підписав угоди з ЄС, молодь стала вимагати відставки уряду. По- скільки, проживати в таких умова молодь більше не може,а даний уряд змінити, нажаль, нічого не хоче. Тому в них є надія на те, що новий уряд їх зрозуміє і зробить все можливе для покращення життя в Україні. Вони йдуть до цього ,долаючи перешкоди, які інколи закінчується кровопролиттям, але їх це не зупиняє. Вони впевнено йдуть до своєї мети, не зважаючи нінащо.
    На мою думку, вони отримають того чого вони хочуть і життя молоді в нашій країні покращиться.

    ВідповістиВидалити
  13. Молодь відіграє дуже важливу роль в політичному і соціальному житті. Разом із старшим поколінням вона несе відповідальність за розвиток і майбутнє держави. На мою думку якби до влади прийшли нові молоді люди з свіжими силами то можливо наша б країна зробила великий крок у нове життя. Звісно до старшого покоління потрібно дослухатись,тому що досвід є досвід бо без нього молоді нічого робити. Але нажаль наші політики не поступають їм свого місця,тому що хочуть зробити свій "карман"ще більшим.
    Отже,молодіжна політика дуже впливає на політичне життя.

    ВідповістиВидалити
  14. Я вважаю звичайно молодь відігає велику роль у політичному житті тільки десь далеко в теорії, але на в реальному житті все зовсім інакше. Зараз, щоб щось змінити потрібно займати високу посаду або мати звязки. Молоді немає місця де себе проявляти. В Україні зараз немає потрібної кількості робочих місць де молодь себе б реалізувала б, а ті місця шо є зайняли пенсіонери, які ніяк не вийдуть на заслужений відпочинок. Я вважаю, що потрібно дати більше влади молоді. Так старші люди більш досвідченіші, але зараз нам потрібна здорова, розумна молодь яка не п'є "до втрати пульсу", а яка б прославляла б нашу рідну Україну.

    ВідповістиВидалити
  15. Я вважаю, що молодіжна політика в Україні розвивається досить успішно, адже в Україні є багато досвічений молодих юристів, які на мою думку зробили б багато корисного для нашої держави, але на жаль наша молодь не має доступу до влади і тому не може брати у часть у політичному житті держави і мітинги щодо вступу в ЄС це остаточно підтвердили!

    ВідповістиВидалити